Početna Sport Hokejaši Vojvodine porazima otpočeli sezonu u IHL ligi

Hokejaši Vojvodine porazima otpočeli sezonu u IHL ligi

0

Hokejaši Vojvodine odigrali su tokom vikenda dva meča sa Slavijom, a u obe utakmice poraženi su od lidera šampionata.

Novosadski hokejaši kasnije su počeli sezonu zbog radova u Ledenoj dvorani Spensa, ali ni taj početak nije dobro počeo za njih. Odmah na startu su ih dočekali Slovenci, trenutno prvoplasirani tim na tabeli IHL lige.

U prvom meču hokejaši Vojvodine su igrali dosta dobro, veći deo utakmice su imali prednost, ali su gosti u poslednjem periodu potpuno preokrenuli rezultat. Poveli su Novosađani preko Davida Tomaševića, ali brzo uzvraćaju Slovenci.

Radost Novosađanima i prednost od 3:1 doneli su Beret Kol i Uroš Bjelogrlić, ali nisu mogli da izdrže domaći hokejaši pritisak. Posle samo nekoliko provedenih dana na ledu, nisu imali Novosađani dovoljno snage u klizaljkama, pa su Slovenci brzo izjednačili i potom preokrenuli rezultat na 6:4.

Drugi meč između dva rivala igrao se u nedelju, a oklopnici Slavije su igru ubacili u veću brzinu i nisu dozvolili domaćinu da se razigra. Rezultat je bio 4:1 u korist gostiju, a golove su postigli Ilovar, Trudent, Sitar i Komplošk, dok je za Vojvodinu jedini strelac bio Pušac.

Posle dva odigrana meča, Vojvodina je pretposlednja u IHL ligi, a iza nje je samo Celje.

Izvor: 021
Foto: Pixabay