Početna Sport Košarkašice Vojvodine protiv Radivoja Koraća za titulu

Košarkašice Vojvodine protiv Radivoja Koraća za titulu

0

kosarka,-zkk-vojvodina,-radivoj-korac_660x330

Košarkašice Vojvodine NIS i Radivoj Korać u sredu igraju četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa. Beograđanke su u trećem okršaju slavile 74:68, potvrdile da je prednost domaćeg terena terena presudna za trijumf i povele s 2:1 u pobedama.
Izabranice trenera Miloša Pavlovića u Novi Sad stižu sa željom da načine brejk vredan druge titule u klupskoj istoriji. Na drugoj strani ekipa Vojvodine, u čiji se sastav vratila oporavljena Anđelina Radić, učiniće sve da Spens ostane neosvojiva tvrđava i izbore majstoricu u Beogradu.
Izabranice trenera Milana Dabovića večeras će nastupiti u najjačem sastavu, a prvotimka crveno-belih Jelena Vučetić očekuje neizvesnu utakmicu.

“Treću utakmicu smo loše otvorile i tek kasnije uspele da se vratimo u igru. U drugom delu smo zaigrale kako znamo, ali je prednost domaćina bila ipak nedostižna. Pokazalo se da domaći teren mnogo znači u finalu. Obe ekipe su iskoristile domaćinstvo na najbolji način, nadam se da ćemo i mi pred svojim navijačima prikazati dobru igru i izboriti majstoricu u Beogradu. Nemamo šta da izgubimo, dobro se poznajemo, očekujem da popravimo igru u odbrani i da odigramo borbeno i raznovrsno u napadu. Ako bude tako ni majstorica neće biti nedostižna”, veruje Jelena Vučetić.

Četvrta utakmica Vojvodina NS – Radivoj Korać igra se u maloj sali Spensa od 17 časova.

Autor: Dnevnik
Foto: Fejsbuk