Početna Sport Mladost remizirala u “investitorskom derbiju”

Mladost remizirala u “investitorskom derbiju”

0

Fudbaleri Mladosti sa Satelita igrali su nerešeno, 0:0, protiv Zlatibora, u trećem kolu Prve lige Srbije.

Za vikend su fudbaleri iz Novog Sada putovali na Zlatibor, gde ih je na stadionu “Švajcarija” dočekao prošlogodišnji superligaš.

Ovo je bio i svojevrsni “investitorski derbi” Prve lige Srbije, s obzirom na to da su obema ekipama sponzori kompanije koje u velikoj meri grade u Novom Sadu.

Mladost je svom imenu dodala GAT, po investitorskoj kompaniji čijim je ulaskom u klub započeo preporod tima sa Satelita. Rival im je bio Zlatibor, ekipa na čijem je dresu istaknuto Galens, kompanija dobro poznata Novosađanima.

Ipak, ekipe su slabo gradile igru i publika nije imala priliku da gleda uzbudljiv meč. Bilo je nekoliko prilika na obe strane, ali nijedna nije bila dovoljno dobra ugrozi čuvare mreže.

Posle tri odigrane utakmice Mladost ima upisana dva remija i jednu pobedu, što je sa pet osvojenih bodova smešta na šesto mesto Prve lige Srbije.

Na startu sezone pokazalo se da je Mladosti potreban efikasniji napad, jer su postigli samo jedan gol. Nasuprot tome, odbrana je dobro radila posao do sada, jer se lopta nijednom nije našla u golu Mladosti.

Izvor: 021
Foto: Pixabay