Početna Sport Nenad Lalatović: Nema izgovora u Ivanjici – hoćemo u polufinale Kupa

Nenad Lalatović: Nema izgovora u Ivanjici – hoćemo u polufinale Kupa

0

Nenad Lalatovic

Trener fudbalera “Vojvodine” Nenad Lalatović izjavio je danas da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje u Ivanjici protiv “Javora”, ali da neće biti izgovora ukoliko se Novosađani ne plasiraju u polufinale nacionalnog Kupa.

 ‘Javor’ je možda i najbolji domaćin u ligi, pošto na poslednjih 27 utakmica kod kuće ima samo dva poraza. Taj tim već dve godine igra zajedno, a u ovom prelaznom roku nisu prodali nijednog igrača. Apsolutno nas čeka teška utakmica, pogotovo što je Kup sam po sebi vrlo neizvesno takmičenje u kojem popravnog nema. Međutim, cilj nam je da prođemo dalje i tu neće biti izgovora – rekao je Lalatović za sajt kluba.

Lalatović se nada da bi njegov tim mogao da “reprizira” prvenstveni meč iz jesenjeg dela sezone, kada je on pobedom u Ivanjici debitovao na klupi.

Moja prva utakmica u ‘Vojvodini’ bila je baš u Ivanjici protiv ‘Javora’, koji je do tog trenutka imao niz od 25 utakmica bez poraza, ali eto, na moju debitantsku sreću, mi smo pobedili 1:0. Sem nas, u tom periodu tamo je slavila još samo ‘Crvena zvezda’. I ovoga puta ćemo ići na pobedu – izjavio je Lalatović.

Novosađani se već nekoliko dana nalaze na mini pripremama na Zlatiboru, što dovoljno govori sa kakvim ambicijama putuju u Ivanjicu.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između “Javora” i “Vojvodine” igra se sutra od 16 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Jelena Grlić / FK Vojvodina / Facebook