Početna Sport Odbojkaši Vojvodine dobili pojačanje

Odbojkaši Vojvodine dobili pojačanje

0

Odbojka

Odbojkaški klub Vojvodina NS seme dovela je još dva pojačanja, dok je iskusni Borislav Petrović produžio saradnju. Nove laste u crveno-belom kolektivu su nekadašnji kapiten, povratnik iz inostranstva, primač servisa Miloš Vemić i korektor Aleksandar Minić, reprezentativac Crne Gore.
Sa njima ekipa Voše dobila je šampionske konture, a trener Strahinja Kozić imaće i slatke muke oko izbora korektora pošto je ranije doveden mladi i kvalitetni Premović.

Obojica iskusnih odbojkaša su potpisala ugovor na godinu dana, a vernost Novosađanima produžio je i srednji bloker Borislav Petrović. Prema imenima, jasno je da je rukovodstvo Vojvodine NS seme povukla prave poteze priključivanjem iskusnih igrača kvalitetnoj mladosti i da su sve karte bačene na osvajanje titule u šampionatu Srbije.

Došao sam u Vojvodinu zbog igranja Lige šampiona, ali i zbog činjenice da je klub veoma dobro organizovan, što je opšte poznato. Veoma mi je drago što sam u Novom Sadu, a jedva čekam start priprema u Bugarskoj. Većinu momaka veoma dobro poznajem, a s Markom Nikolićem sam igrao u Partizanu“, rekao je Aleksandar Minić, koji je kao srednji bloker sa crno-belima osvojio titulu, a kasnije je prekomandovan na mesto korektora.

Generalni direktor Vojvodine Nikola Salatić veoma je zadovoljan pojačanjima i motivima koji su presudili da iskusna trojka obuče crveno-beli dres.

Pojačanjima pokazujemo ozbiljnost i ambiciju igranja u Ligi šampiona. Minić je reprezentativac Crne Gore, a Vemić i Petrović su dobro poznati našoj javnosti. Veoma mi je drago što smo se pojačali i pokazali da i sa malim budžetom može da se napravi dobra ekipa. Najdraže mi je to što je kod sve trojice slučaj da su došli u naš klub isključivo iz sportskog motiva, željni dokazivanja na međunarodnoj sceni“, istakao je Salatić.

Autor: RTV