Početna Sport Odbojkaši Vojvodine dobili tri zvučna pojačanja

Odbojkaši Vojvodine dobili tri zvučna pojačanja

0

Odbojkaški klub Vojvodina ne prepušta ništa slučaju i tek što je najtrofejniji srpski klub osvojio titulu u domaćem Prvenstvu, već formira tim za narednu sezonu gde su ambicije još veće.

Devetnaest titula u domaćem šampionatu i šesta uzastopna titula, istorijski je učinak odbojkaškog kluba Vojvodina, ali to je bio samo dodatni podsticaj za novosadski sportski kolektiv da postavlja još više ciljeve.

Vojvodina želi nove titule, ali i dodatni iskorak u evropskoj Ligi šampiona. Novosađani su sačuvali kompletan tim od prošle sezone, ali doveli su i zvučna pojačanja.

Standardni reprezentativac, srednji bloker, Petar Krsmanović potpisao je dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom, kao što je učinio i povremeni reprezentativac, dizač Maksim Buculjević. Takođe, iz redova Ribnice, u Vojvodinu je prešao primač Žarko Ubiparip.

Kreatori minulih uspeha odbojkaškog kluba Vojvodina, trener Slobodan Boškan, kao i predsednik Upravnog odbora, Dragoljub Zbiljić, istakli su visoke ciljeve novosadskih odbojkaša za sledeću sezonu i potvrdili da su nove titule i evropski uspesi realnost u bliskoj budućnosti.

Kao što se pojačava Vojvodina, vesti iz ostalih klubova govore da se pojačavaju i ostali timovi iz domaće Superlige. To samo znači da će sledeća sezona u odbojkaškom šampionatu Srbije biti izuzetno kvalitetna i verovatno neizvesna do samog kraja.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay