Početna Sport Odbojkaši “Vojvodine” dočekuju “Novi Pazar”

Odbojkaši “Vojvodine” dočekuju “Novi Pazar”

0

Odbojkaše “Vojvodine NS seme” danas očekuje derbi 14. kola Superlige.

U Maloj sali Spensa Novosađani će dočekati ekipu “Novog Pazara”. Iako se radi o jakom protivniku, crveno-beli su optimisti, kako je rečeno na konferenciji za novinare u sedištu kluba.

Prvi trener “Vojvodine” Nedžad Osmankač istakao je da očekuje tešku bitku.

– Ekipa “Novog Pazara” se sasvim zasluženo nalazi na drugom mestu na tabeli. Ima jednu od najiskusnijih ekipa u ligi. Izuzetno su kvalitetan i neugodan sastav, što dokazuje i njihova ubedljiva pobeda nad “Crvenom zvezdom” u prošlom kolu. Pozivam sugrađane da ispune Malu salu Spensa, jer će nam podrška biti neophodna. Ali, verujem u svoje momke i očekujem povoljan ishod predstojeće utakmice – izjavio je Osmankač.

Kapiten Borislav Petrović kazao je da ovaj susret može mnogo da znači u borbi za prvo mesto pred plej-of.

– Ovom utakmicom možemo rešiti ligaški deo sezone. Nama je otežavajuća okolnost što smo dugo putovali ove nedelje. Međutim, navikli smo na taj ritam. Umor nas može malo omesti da pokažemo naš pun potencijal, ali ne može da nas spreči da se ozbiljno suprotstavimo protivniku i da ga pobedimo – rekao je Petrović.

Sportski direktor Novosađana Nikola Marić smatra da je njegova ekipa u prednosti zbog činjenice da igra na domaćem terenu.

– Mislim da ovaj tim igra dobro čitave sezone, ali za nijansu agresivnije i samouverenije u Novom Sadu. Ekipa “Pazara” je pokazala da je kvalitetan sastav. Imaju dobre rezultate, kontinuitet i lepo sastavljenu ekipu. Ali, ja verujem u naše momke i zato sam optimista – kazao je Marić.

Utakmica počinje u 19.30, a ulaz je besplatan.

Izvor: Mojnovisad.com
Foto: Odbojkaški klub Vojvodina/Facebook