Početna Sport Odbojkaši “Voše” maksimalni protiv “Radničkog”

Odbojkaši “Voše” maksimalni protiv “Radničkog”

0

Odbojkaši “Vojvodine” učvrstili su prvu poziciju na tabeli, pošto su u meču 16. kola očekivano pobedili kragujevački “Radnički” 3:0.

Gosti su bolje počeli meč protiv lidera Superlige, pre svega zahvaljujući odličnim taktičkim servisima, koji su poremetili prijem crveno-belih.

Kragujevčani su imali 21:20, ali je trener Vojvodine Nedžad Osmankač tada povukao dobitni potez. Uvođenje mladog Perića rezultiralo je sa dva uzastopna asa i osvajanjem prvog seta 25:22.

U drugom delu igre, iskusni Petrović je servisima brzo doneo pet poena prednosti “Vojvodini”.

U napadu se razigrao Premović, pa ni činjenica da su gosti stigli do 19:19, nije uticala na sigurnu završnicu Novosađana, koji su gostima prepustili još poen do kraja seta.

Treći set bio je formalnost, ubedljiva prednost “Vojvodine” omogućila je treneru Osmankaču da šansu pruži i rezervistima, a na semaforu je na kraju stajalo 25:19.

Najzaslužniji za četrnaestu pobedu Vojvodine bio je Premović sa 13 poena, jedan manje upisali su primači Perić i Mehić. Kod gostiju, najjefikasniji je bio Žugić sa takođe 13 poena.

Novosađane u narednom kolu očekuje gostovanje kod “Partizana”, dok “Radnički” u borbi za petu poziciju dočekuje ekipu “Niša”.

Izvor: RTV
Foto: Odbojkaški klub Vojvodina/Facebook