Početna Sport Odbojkaši Voše nakon pobede nad Ribnicom ponovo na vrhu tabele

Odbojkaši Voše nakon pobede nad Ribnicom ponovo na vrhu tabele

Odbojka

Odbojkaši Vojvodine NS seme sigurnom pobedom nad Ribnicom vratili su se na prvo mesto na tabeli. Iako su se Kraljevčani prikazali u veoma korektnom svetlu, Novosađani su odigrali rutinski, Vojvodina NS seme – Ribnica 3:0 (25:18, 25:19, 25:22).
Odbojkaši Vojvodine NS seme sigurnom pobedom nad Ribnicom vratili su se na prvo mesto na tabeli. Iako su se Kraljevčani prikazali u veoma korektnom svetlu, Novosađani su odigrali rutinski, pravili poene u serijama kada god su hteli i nisu dozvolili gostu da osvoji barem set.

Posle uvodne izjednačene igre, as servis Vemića doneo je domaćima dva poena višak (8:6) koje su održavali do 13:11. Posle nešto slabijih servisa na startu, Voša se raspucala, a Jovanović se razblokirao i domaći su otišli na osetniju prednost (18:12) koju nisu ispustili do kraja seta. Kraljevčani su se pokazali u mnogo lepšem i kvalitetnijem svetlu u nastavku i do obaveznog odmora su vodili (12:11), ali je tada ponovo sevnula serija poena domaćih.

Servirao je Minić i posle dobrih početnih udaraca Vojvodina je pobegla na velikih +5 (17:12). Uzvratio je s druge strane Okošanović i vratio neizvesnost (17:15). Domaći su malo grešili i došla je Ribnica do 19:20, ali je servisima Jovanovića i kontrama Nikolića, uz poneku grešku rivala, Voša stigla do 2:0.

Ponovo je bilo izjednačeno u trećem periodu, ali do 12:12, a tada je Minić ponovo stao na servis i sa tri asa poveo svoj tim do 17:12 koji su se pokazali kao nedostižni. Menjao je Kozić postavu i naišli su problemi pa se ponovo gost primakao na 19:20, ali je kvalitet crveno-belih presudio, a Mehić je zaključio meč za maksimalnu pobedu Novosađana.

Autor: Dnevnik
Foto: Fejsbuk