Početna Sport Odbojkaši Voše pune tribine za malog Olivera

Odbojkaši Voše pune tribine za malog Olivera

0

Šampioni Srbije, odbojkaši Vojvodine, vratiće se ponovo na teren, a prvi meč posle pauze će odigrati u utorak, 8. decembra, protiv Mladog radnika.

Svi su u taboru Novosađana zdravi i spremni za nove izazove i odbranu titule. Međutim, epidemiološka situacija se nije poboljšala i povratak ljubitelja odbojke na tribine još nije ni na vidiku. Ipak, Vojvodina je odlučila da ispuni tribine, zbog čega poziva sve verne navijače i poklonike da zauzmu svoju stolicu i “kupe ulaznicu” za malu salu Spensa.

U pitanju je nova humanitarna akcija, u okviru koje će Odbojkaški klub Vojvodina simbolično prodavati ulaznice za utakmice koje igra u Novom Sadu. Jedno sedište na tribinama male sale moći će da se kupi za dva sms-a, koja treba poslati za malog Olivera Pal Gajodija, dečaka iz Bajmoka, koji boluje od SMA tip 1. Isto se može učiniti i uplatom 400 dinara na Oliverov račun u Fondaciji “Budi human”.

“Ovim činom Novosađani će se priključiti istoj akciji, koju je nedavno započelo Sportsko društvo Radnički u saradnji sa gradom Kragujevcem, ali za Minju Matić. Na sličan način već neko vreme ‘tribine pune’ mnogi strani klubovi”, poručuju u Vojvodini.

Svi koji žele da učestvuju u akciji mogu to da učine tako što će na broj 3030 poslati dva sms-a sadržine: 848 ulaznica okvojvodina (sa razmacima). Poruke sa potvrdom o prispeću neophodno je da uslikaju i da proslede na mejl tatjana.marovski@okvojvodina.org ili preko vibera na broj 0605320403. Ista je procedura ukoliko novac uplaćujete direktno na račun. Uz to treba poslati i svoju fotografiju, koju će klub štampati u boji i okačiti na sedište u maloj sali.

“Time će navijači i svi ostali, simbolično, uprkos merama, ipak biti na tribinama, a ujedno učestvovati u jednoj lepoj humanitarnoj akciji. Naravno, može se kupiti i više ulaznica, te srazmerno tome, pored sebe na tribinama rezervisati mesto i za drugara, mamu, tatu, brata… Ukoliko neko želi, uz svoju fotografiju, ili umesto fotografije, može staviti poruku lične prirode, pa tako recimo zaprositi devojku, izjaviti ljubav, čestitati rođendan, poželeti sreću Voši…”, poručuju u klubu.

Detaljnije o akciji možete da pročitate na OVOM LINKU.

Izvor: 021
Foto: Pixabay