Početna Sport Pobednički povratak odbojkaša Vojvodine

Pobednički povratak odbojkaša Vojvodine

0

Odbojkaši Vojvodine savladali su Mladi radnik, 3:2 u setovima, u domaćem šampionatu.

Posle gotovo mesec i po dana odbojkaši Vojvodine vratili su se na teren – pobednički. Igrali su aktuelni šampioni zaostali meč osmog kola Superlige Srbije.

Voša je dosta dobro ušla u meč, sve je funkcionisalo kako treba i prvi set je završen rutinski sa 25:13. Međutim, gosti su zaigrali mnogo bolje, iskoristili uspavanost Voše i napravili preokret, te poveli sa 2:1 u setovima.

Izabranici Siniše Gavrančića uspeli su da se konsoliduju, izborili se za taj-brek, a onda u neizvesnoj završnici sačuvali mirnoću, preciznost i rešili meč u svoju korist. Aleksandar Blagojević preuzeo je odgovornost, sa dva odlična vezana poena (jedan na servisu), doveo je ekipu do 12:10, a tačku na duel stavio je Perić.

“Posle duge pauze konačno smo ponovo u igri. Činjenica je da su neki igrači dugo bili bez treninga, ali smo posle toga dobro radili. Naravno, treninzi su jedno, a utakmica drugo. Prvi set je možda bio i nerealan odnos snaga, a isto tako verujem da možda utakmica ne bi imala takav tok da smo drugi set prelomili. Ipak, četvrti set je pokazao dobru stranu u ovom meču, kao i ta prisebnost koju smo sačuvali u petom. Mislim da će to ići sve bolje, sada je važna pobeda, jer nas očekuje gust raspored”, poručio je šef stručnog štaba Vojvodine Siniša Gavrančić nakon meča.

Izvor: 021
Foto: Pixabay