Početna Sport Rukometni derbi u nedelju: “Vojvodina” dočekuje “Metaloplastiku” u Novom Sadu

Rukometni derbi u nedelju: “Vojvodina” dočekuje “Metaloplastiku” u Novom Sadu

0

RK Vojvodina promo

Rukometaši “Vojvodine” pokušaće u nedelju da prekinu pobednički niz “Metaloplastike” i tako ostanu u trci za šampionsku titulu.

“Metaloplastika” je u dosadašnjih pet kola plej-ofa ostvarila maksimalan učinak, uz trijumf nad “Vojvodinom” od tri razlike u Šapcu, što im daje najveće šanse za titulu. U redovima aktuelnog šampiona ne odriču se lako trofeja, svesni da u nedeljnom meču nemaju pravo na popravni.

Glavni cilj je da odigramo dobro u odbrani, a ukoliko popravimo nedostatke u napadu, možemo do pobede – istakao je reprezentativac Filip Marjanović.

Odigrao sam mnogo ovakvih mečeva i u borbi za titule i u Ligi šampiona. U prethodne 2 nedelje smo dobro radili i verujem da neće biti problema – veruje trener “crveno-belih” Božo Rudić.

On je u pripremi susreta sa Metaloplastikom posebnu pažnju obratio na napadačke akcije svog tima, a u protivničkoj ekipi najviše ceni Nemanju Milovanovića.

Duel u Sportskom centru “Slana bara” počinje u nedelju, u 17 časova i 45 minuta, a možete ga uživo pratiti na prvom programu RTV-a.

Izvor: RTV
Foto: RK Vojvodina