Početna Sport “Voša” deklasirala “Radnički” u prvom kolu plej-ofa

“Voša” deklasirala “Radnički” u prvom kolu plej-ofa

0

Dejan-Meleg3

Fudbaleri “Vojvodine” lako i ubedljivo su danas sa 4:0 pobedili “Radnički”, u prvom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

Strelci u Novom Sadu bili su Darko Puškarić u trećem, Danilo Sekulić u 16-om, Nikola Ašćerić u 35-om i Nikola Trujić u 42-om minutu.

Jedan od junaka bio je i Dejan Meleg koji je asistirao kod tri gola.

Ranije danas, uoči same utakmice, šef stručnog štaba i trener crveno-belih, Nenad Lalatović, izjavio je da njegova ekipa zna šta je očekuje na utakmici protiv “Radničkog”, ali da veruje u novu pobedu nad rivalom iz Niša, iako naglašava da će za nju biti potrebno uložiti maksimalan trud i napor. Trener je tom prilikom ukazao i na jedan važan detalj:

– Za nas je jako bitno to što je atmosfera između igrača dobra i što se dobro trenira, jer kad je tako, onda i rezultati dolaze. Kada smo počeli zimus sa pripremama, trebalo je vremena da se sve uklopi i mislim da sada polako sve dolazi na svoje, što se videlo na poslednje tri prvenstvene utakmice, pa čak i na ovoj nedavnoj prijateljskoj protiv “Bačke”.

“Vojvodina” je četvrta na tabeli sa 25 bodova, tri više od “Borca” i “Radničkog”. Ispred novosadskog kluba je “Partizan” sa bodom više i utakmicom manje. “Čukarički” je drugi sa četiri boda više od ekipe trenera Nenada Lalatovića.

Izvor: RTV
Foto: fkvojvodina.rs