Početna Sport Voša dočekuje Partizan na otvaranju odbojkaške Superlige

Voša dočekuje Partizan na otvaranju odbojkaške Superlige

0

sklar-volleyball

Odbojkaši Vojvodine danas dočekuju ekipu Partizana na otvaranju Superlige u maloj sali Spensa.

Odlično su započeli sezonu crveno-beli pobedom nad Crvenom zvezdom u finalu Superkupa, a sada im u goste dolazi drugi beogradski blizanac – Partizan. Podsetimo, Ekipa Strahinje Kozića je u finalu nakon preokreta slavila protiv Beograđana pred oko 500 gledalaca, a ova utakmica je prilika za navijače da dođu u što većem broju i pozdrave prvi ovosezonski uspeh njihovih odbojkaša.

Trener Kozić je rekao da je zadovoljan početkom sezone, ali da ekipa ne sme da poleti.

Mislim da smo se mnogo naradili u pripremnom periodu, u dobrom smo ritmu, što smo pokazali, ali treba da radimo dalje. Na startu Superlige nas čeka Partizan, koji je pretrpeo promene, a sad je otišao i Majstorović. Sigurno će im biti teško, ali ih treba respektovati i igrati odgovorno i maksimalno od prvog do poslednjeg poena. Pre svega moramo gledati u svoje dvorište. Mislim da bi sve osim naše pobede bilo iznenađenje. Naše ambicije su poznate, najbitnije je da iz meča u meč igramo sve kvalitetnije, da ispravljamo šta treba. Imamo sitnih povreda, ali verujem da ćemo u petak biti kompletni – izjavio je Kozić.

Ni bivši igrač Partizana Marko Nikolić ne krije zadovoljstvo što igra protiv bivšeg kluba.

Moram da kažem da sam posebno motivisan pred duel sa Partizanom. Crno-beli jesu oslabljeni, ko će i kako igrati ne znamo, ali to ni ne treba da nas zanima. Imamo dogovor da spremimo našu igru što bolje, a verujem da zaista mnogo toga zavisi od nas. Onako kako smo igrali Superkup treba da nam posluži kao model. Mada, ima prostora za napredak i sigurno to može još bolje – zaključio je Nikolić.

Utakmica počinje u 18 časova u maloj sali Spensa. Ulaz je slobodan.

Izvor: 021.rs