Početna Sport Voša dočekuje Radnik: “Da protivnika mnogo više trošimo i teramo na greške”

Voša dočekuje Radnik: “Da protivnika mnogo više trošimo i teramo na greške”

0

Fudbaleri Vojvodine dočekaće ekipu Radnika, u petak, u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

Trener Voše Milan Rastavac pozvao je navijače da u što većem broju podrže tim u borbi za važne bodove.

Vojvodina je u prvom meču ovog proleća pred svojim navijačima pobedila ekipu Kolubare rezultatom 3:0, a Rastavac želi da nastavi taj niz i protiv Radnika.

Navodi i da je Vojvodina ekipa koja ne uzima ništa, već osvaja.

“A to znači borba u kojoj mi dajemo sve od sebe i mnogo nam znači pomoć sa tribina. Zato pozivam naše navijače da dođu na stadion i da budu uz nas i pomognu nam u toj borbi. Što se tiče te utakmice, naravno da nam neće biti lako. Radnik je napravio određene promene, pojačali su se, što pokazuje i njihov bodovni saldo na startu drugog dela sezone. Imaćemo rivala koji želi da nas iznenadi i dođe do bodova, a naš zadatak je da to onemogućimo. Za to će biti potrebno da budemo dovoljno agresivni ofanzivno i defanzivno i da dovoljno trošimo protivnika i dođemo u situaciju da dođemo do tri boda”, poručuje Rastavac.

Voša će protiv Radnika biti gotovo kompletna, pošto je van stroja samo Uroš Kabić.

Trener Voše smatra i da je njegov tim u ovom trenutku kvalitetniji od Radnika, te da je na igračima da to i pokažu. Postoji mogućnost da na “Karađorđu” u petak Voša zaigra u ofanzivnijem sastavu.

“Imamo ideju da budemo u ofanzivnijoj postavi iz dva razloga – da brže i češće napadamo i da protivnika mnogo više trošimo i teramo na greške”, zaključuje Rastavac.

Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok će se prodavati na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana “Ognjište”), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini “Karađorđa”. Blagajne će biti otvorene na dan meča, sat vremena pre početka utakmice.

Ulaz na istok biće slobodan za sve koji dođu u obeležju FK Vojvodina (dres, majica, šal itd).

Utakmica Vojvodina – Radnik na programu je u petak u 16 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: FK Vojvodina