Početna Sport Voša odustala od Šatare, dolazi Maksimović

Voša odustala od Šatare, dolazi Maksimović

Vojvodina je odustala od dovođenja kapitena Mladosti Miloša Šatara, za kojeg je klub iz Lučana tražio 350.000 evra, koliko je Voša dobila za transfer Emila Rockova u Fehervar.

Vršilac dužnosti predsednika kluba Dragoljub Samardžić kaže da je situacija teška, da niko ne privređuje i, samim tim, ne uplaćuje novac.

“Skromnost je učinila i da odustanemo od dovođenja štopera Miloša Šatare, vrednog 350.000 evra, kao i odgovornost i domaćinsko poslovanje da uskoro isplatimo nagradu za osvajanje Kupa i trećeg mesta. Tada, ukoliko nam budu ostali novci i pristigli vanredni prihodi, ojačaćemo tim s ozbiljnim napadačem. Otom potom, ima vremena do 5. oktobra i kraja prelaznog roka”, izjavio je Samardžić za Sportski žurnal.

U klub je stigao Vladimir Kovačević iz Kortrijka, koji je već sarađivao sa Lalatovićem, a saradnja bi trebalo da se ozvaniči i sa Novicom Maksimovićem iz grčkog Panioniosa.

Želeo je Lalatović u svom timu da vidi i Đorđa Ivanovića iz Partizana, ali je nekadašnji kapiten Spartaka odlučio da ostane u Beogradu i bori se za mesto u timu crno-belih.

Izvor: Sportski žurnal
Foto: Pixabay