Početna Sport Voša odustala od Šatare, dolazi Maksimović

Voša odustala od Šatare, dolazi Maksimović

0

Vojvodina je odustala od dovođenja kapitena Mladosti Miloša Šatara, za kojeg je klub iz Lučana tražio 350.000 evra, koliko je Voša dobila za transfer Emila Rockova u Fehervar.

Vršilac dužnosti predsednika kluba Dragoljub Samardžić kaže da je situacija teška, da niko ne privređuje i, samim tim, ne uplaćuje novac.

“Skromnost je učinila i da odustanemo od dovođenja štopera Miloša Šatare, vrednog 350.000 evra, kao i odgovornost i domaćinsko poslovanje da uskoro isplatimo nagradu za osvajanje Kupa i trećeg mesta. Tada, ukoliko nam budu ostali novci i pristigli vanredni prihodi, ojačaćemo tim s ozbiljnim napadačem. Otom potom, ima vremena do 5. oktobra i kraja prelaznog roka”, izjavio je Samardžić za Sportski žurnal.

U klub je stigao Vladimir Kovačević iz Kortrijka, koji je već sarađivao sa Lalatovićem, a saradnja bi trebalo da se ozvaniči i sa Novicom Maksimovićem iz grčkog Panioniosa.

Želeo je Lalatović u svom timu da vidi i Đorđa Ivanovića iz Partizana, ali je nekadašnji kapiten Spartaka odlučio da ostane u Beogradu i bori se za mesto u timu crno-belih.

Izvor: Sportski žurnal
Foto: Pixabay