Početna Travel Club Grad Novi Sad na Sajmu turizma u Beogradu

Grad Novi Sad na Sajmu turizma u Beogradu

0

petrovaradin-1147245_1280

Turistička ponuda Novog Sada će se predstaviti na štandu Turističke organizacije Grada Novog Sada na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu u periodu od 18. do 21. februara.

Moderno dizajniran štand Turističke organizacije Grada Novog Sada veličine 100 metara kvadratnih će se nalaziti u hali 4 Beogradskog sajma, neposredno pored štanda Turističke organizacije Srbije i tokom četiri dana trajanja sajma će brojnim posetiocima predstavljati celokupnu turističku ponudu Novog Sada.

Turistička organizacija Grada Novog Sada će u petak u 13 časova, na svom štandu imati koferenciju za medije, na kojoj će predstaviti turističku ponudu Grada Novog Sada – sedme najbolje turističke destinacije po preporuci European Best Destinations, sa akcentom na projekat “City break 2020.”, otvaranje Dino parka u Novom Sadu i predstavljanje programa za Exit 2016 – najboljeg evropskog letnjeg festivala – po preporuci European Best Destinations.

Tom prilikom će biti i potpisan i Memorandum o saradnji sa Turističkom zajednicom Maribora iz Slovenije, koja je ove godine i zemlja partner ovogodišnjeg ITF u Beogradu. Posebno je značajno i što je Maribor u prethodnom periodu nosio titule Evropske prestonice mladih i Evropske prestonice kulture, s obzirom da je Novi Sad, trenutno sedma turistička destinacija po oceni European Best Destinations, kandidat za obe ove prestižne titule.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay.com