Početna Travel Club Pogledajte kako je bilo na tematskoj turi “Tajne Dunavskog parka”

Pogledajte kako je bilo na tematskoj turi “Tajne Dunavskog parka”

0

Color Media Communications i turistička agencija „Putokaz 021“ u 2019. godini organizovali su šest besplatnih tematskih turističkih tura kroz Novi Sad za Novosađane, goste, turiste i sve one koji žele da nauče nešto više o Srpskoj Atini i tajnama koje ona krije.

Juče je uspešno organizovana i poslednja turistička tura za sezonu 2019 sa temom “Tajne Dunavskog parka”. Ono što je bilo najzanimljivije kod ovog obilaska grada jeste to što je tura u potpunosti bila okrenuta deci.

Zahvaljujući beskrajno šarmantnoj i strpljivoj Jovani iz agencije “Putokaz 021” mali posetioci imali su prilike da se upoznaju sa najlepšim i najuređenijim parkom u gradu.

Naučili su da je u njemu zasađeno preko 250 različitih vrsta drveća i cveća, slušali priče o jezeru, Isi i Bisi i žalosnoj vrbi koja se vezuje uz tragično nastradalu austrijsku caricu Eržebet.

Mika Antić, Branko Radičević, Đura Jakšić, čuvena Saletla… priče su se nizale, a mali Novosađani pokazali su ne samo interesovanje za njih već i zavidan nivo znanja.

Ovom turom druženju sa sugrađanima u 2019. je došao kraj. Do sledeće lepe prilike da se nauči nešto važno i interesantno o Novom Sadu, organizatori žele od srca da se zahvale svima koji su svojim prisustvom podržali ovu akciju.