Početna Travel Club TONS nagrađuje najlepše fotografije: “Zimska fantazija u Novom Sadu” počinje!

TONS nagrađuje najlepše fotografije: “Zimska fantazija u Novom Sadu” počinje!

0

Zima u Novom Sadu jednako je bajkovita sa snegom i bez njega, jer je čarobni grad sa starim zdanjima u ovo doba prelepo okićen, a pritom obiluje romantičnim i uzbudljivim lokacijama, dostupnim posetiocima čak i u ovim specifičnim, neizvesnim vremenima.

Novi Sad je večita inspiracija umetnicima, pesnicima, slikarima, piscima, muzičarima…, grad koji svojim ritmom odudara od užurbanog, haotičnog gradskog vremena. Ukoliko vas zimska atmosfera i praznični duh inspirišu, pozivamo vas da učestvujete u foto konkursu „Zimska fantazija u Novom Sadu – Biramo najlepše zimske fotografije“. Podelite sa nama vaše uspomene iz Zimske fantazije Novog Sada koje ste napravili prethodnih godina ili napravite nove fotografije i osvojite jednu od vrednih nagrada naših darodavaca.

Nagradni foto konkurs trajaće od 8. decembra 2020. godine do 22. januara 2021. godine kada će stručni žiri, sastavljen od iskusnih fotografa, doneti odluku koje su fotografije ponele epitet najlepše fotografije.

Imena dobitnika 20 najlepših fotografija TONS će objaviti na svojim profilima na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na sajtu, na dan Grada Novog Sada, 1. februara 2021. godine.

Neke od osnovnih propozicija konkursa su:

● Na foto konkursu mogu učestvovati fizička lica starija od 18 godina, iz zemlje i inostranstva, a učešće na konkursu je besplatno.
● Fotografije moraju biti napravljene isključivo na teritoriji grada Novog Sada ili u okolini (Sremski Karlovci i Fruška gora).
● Autori mogu da konkurišu sa crno-belim ili kolor fotografijama u digitalnom obliku i to sa maksimalno četiri fotografije.
● Fotografije ne mogu biti starije od dve godine.
● Prijave i radovi šalju se elektronskom poštom na adresu: zimskafantazija@gmail.com

Više detalja o propozicijama, načinu slanja fotografija i uslovima učešća pogledajte na ovom linku: www.novisad.travel/zimska-fantazija-novi-sad

Nagrade su sledeće: 

1. Hotel Sheraton – noćenje sa doručkom za 2 osobe
2. Hotel Pupin – noćenje sa doručkom za 2 osobe
3. Salaš 137 – noćenje za 2 osobe
4. Fruške Terme – dnevni spa za 2 osobe
5. Manual Co. – poklon vaučer u vrednosti od 5.000,00 rsd
6. Lagami – ženska košulja iz kolekcije 2020.
7. Zaga Clothing – poklon vaučer u vrednosti od 5.000,00 rsd
8. Zekin Album – dva foto albuma za 2 dobitnika
9. Hamam tretman – ručak za 2 osobe
10. Palačinkarnica Dizni – palačinke za 2 osobe
11. Palačinkarnica Dizni – pizza za 2 osobe
12. Poslastičarnica Vremeplov – kolači za 2 osobe
13. Bulevar Books – knjige iz izdanja Bulevar Books-a (“Kapetan Voše” i “Novac”)
14. SNP –ulaznice za 2 osobe za balet/operu
15. Arena Cineplex – ulaznica za 2 osobe za film po izboru u Arena Cineplex-u

TONS je takođe pripremio nekoliko vrednih promotivnih nagradnih paketa.
Dajte sebi oduška dok se šetate, sankate, udišete svež vazduh, ovekovečite trenutak donošenja najvažnjih odluka, i krenite ka našoj Nagradnoj igri.

Sva dodatna pitanja u vezi sa nagradnim foto-konkursom možete dobiti pozivom na broj Turističkog informativnog centra +381(0)21/661-73-43 svakog radnog dana od 8 do 16h ili slanjem mejla na: zimskafantazija@gmail.com. 

Autor: NSHronika
Foto: TONS/Promo