Početna Travel Club Turski hoteli iz ponude agencije Big Blue: Buyuk Anadolu Didim Resort 5*

Turski hoteli iz ponude agencije Big Blue: Buyuk Anadolu Didim Resort 5*

0

turska-1

Didim je grad na jugozapadu Turske. Izrastao je na temeljima istoimene antičke naseobine i ruševinama Apolonovog hrama. Danas je jedna od najatraktivnijih i najposećenijih turističkih destincija na obali Egeja. Uz Delfe, Didim je bio najpoznatije proročište helenskog sveta.Od grada sa skoro 50.000 stanovnika, ili preciznije rečeno pet kilometra od centra, na prostranoj peščanoj plaži nalazi se i Buyuk Anadolu Didim Resort 5* čija ponuda i all inclusive koncepcija garantuje vrhunsko zadovoljstvo odmora svim tipovima gostiju.

Osim blizine grada ono što preporučuje ovaj hotelski kompleks izgrađen 2009. godine na površini od 20.000 kvadratnih metara jeste odlična plaža, dosta zabavnih sadržaja i povoljna cena. Sve sobe, izuzutno ukusno opremljene i klimatizovane, imaju TV sa satelitskim programima i balkon s lepim pogledom na Egej ili grad Didim. Zanimljivo je da fiksini telefon postoj ii u sobi ali i kupatilu. Bežični internet je uključen u cenu aranžmana baš kao i korišćenje turskog kupatila, saune, teretane, kao i terena za košarku odnosno odbojku na plaži.

Hotelska plaža zaslužuje posebnu pažnju. Peščana je, izuzetno prostrana i pripada isključivo ovom multifunkcionalnom komplesku. Za goste udobne leželjke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Morska voda je izuzetno čista i više nego idealna za plivanje. Preporučuje se porodicama sa decom jer je karakteristika plaže dugačak plićak koji postepeno vodi do veće dubine. Na obali ili plićaku moguće je praviti zamkove i razne figure od peska što pričinjava posebnu radost mlađoj populaciji.

turska-2

Ukoliko više preferirate odmor uz bazen Buyuk Anadolu Didim uz dva spoljašnja bazena, od kojih je jedan olimpijskih razmera, raspolaže i sa dva dečija bazena kao i akva-parkom sa tri atraktivn atobogana. Za najmlađe (od 4 do 12 godina) u ponudi je i dečiji klub s zanimljivim sadržajima i programima.

Maksimalno uživanje čeka i one koji kvalitet odmora vide i kroz prizmu dobrog zalogaja. Glavni i a la kart restoran na bazi švedskog stola nudi različit izbor jela s prefinjenom aromom, a tri hotelska bara vrhunski izbor pića od kojih se plaćaju samo uvozna, flaširana i luksuzna, odnosno turska kafa i sveže ceđeni sokovi.

turska-3

Ukoliko ste ljubitelj dobre muzike a nemate želju da u večernjim satima prošetate do Didima, gde vas između ostalog čeka i dobar šoping, u ovom hotelskom kompleksu možete uživati u dikoteci koja nudi zabavu do ranih jutarnjih sati.

Odmor u Didimu, odnosno ovom hotelskom komplesku, možete nadgraditi ne samo posetom i upoznavanjem grada ili ostataka Apolonovog hrama oko kojih se nalazi nekoliko vrednih skulptura, veći izletom do Efesa, najbolje očuvanog antičkog grada na tlu Turske.

Izvor: Big Blue/Promo
Foto: Big Blue/Promo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here