Početna Sport Vojvodina u nedelju gostuje Voždovcu

Vojvodina u nedelju gostuje Voždovcu

0

Posle dvonedeljne pauze zbog utakmica reprezentacije, ovog vikenda nastavlja se fudbalsko prvenstvo Srbije koje sa zebnjom očekuju navijači Vojvodine.

Pre svega, zbog loše situacije u klubu koja je nedavno kulminirala ostavkom čelnog čoveka Dragoslava Vukovića, pa je sazvana i vanredna sednica Skupštine.

Ipak, bez obzira na dešavanja u klubu, fudbalere očekuje neodložan susret 8. kola i to protiv ove godine odličnog Voždovca. Beograđani su trenutno četvrti na tabeli sa 14 bodova, samo dva manje od Vojvodine.

Trener crveno-belih Nenad Vanić smatra da je njegova ekipa prebrodila težak poraz od Spartaka i očekuje da će protiv Voždovca opravdati drugu poziciju na tabeli.

Situacija u klubu nije dobra, ali verujem da ekipa može da se izdigne i opravda sve do sada postignute rezultate, odnosno neutrališe katastrofalan poraz od Spartaka. Tokom pauze, odigrali smo prijateljski meč protiv Čukaričkog, na kojem se videlo da smo povratili samopouzdanje i pokazali želju, htenje i borbu. Takođe, doveli smo igrače koje smo mogli da nam pomognu, a vrlo brzo ćemo videti da li je reč o kvalitetnim pojačanjima – izjavio je Vanić.

Utakmica Voždovac – Vojvodine igra se u nedelju u Beogradu od 19 časova.

U ostalim utakmicama sastaju se: Javor – Crvena zvezda, Partizan – Mladost, Mačva – Čukarički, Bačka – Radnički, Borac – Zemun, Radnik – Rad i Spartak – Napredak.

Izvor: 021.rs