Početna Aktuelno Najlepši maturski tablo Novog Sada 2020/2021: Elektrotehničar multimedija T IV -3

Najlepši maturski tablo Novog Sada 2020/2021: Elektrotehničar multimedija T IV -3

0

Tradicija maturskih tabloa, duža od jednog veka, zadržala se širom Vojvodine i svake godine u maju mesecu učenici završne godine srednjih škola i gimnazija sa ponosom pokazuju svoje fotografije i kreativne tabloe u izlozima gradskih prodavnica i lokala.

Već treću godinu zaredom Color Media Communications i portal nshronika.rs organizuju „Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“.

Fotografije svih tabloa novosadskih srednjih škola i gimnazija, kao i Karlovačke gimnazije sa njihovim lokacijama u gradu, objavićemo na Fejsbuk grupi „Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“ gde možete glasati za vaše favorite, a sve pristigle tabloe predstavićemo ponaosob i na našem portalu.

Danas vam predstavljamo tablo maturanata Elektrotehničke škole “Mihajlo Pupin”, odeljenje Elektrotehničar multimedija T IV -3.

Elektrotehnička škola “Mihajlo Pupin” u Novom Sadu, ističe se svojom opremljenošću i uslovima za rad. Nastavu karakteriše korišćenje savremene računarske i komunikacione tehnologije, uz poseban akcenat na interaktivnost i prilagođavanje učenja potrebama pojedinca. U toku školovanja kroz teorijsku nastavu, laboratorijske vežbe i praktičnu nastavu učenici stiču znanja i umeća, koja ih pripremaju za rad neposredno po završetku školovanja.

Elektrotehničar multimedija stara se o analognim i digitalnim video i audio napravama: televizijskim prijemnicima, monitorima, video i audio plejerima, kamerama. Učestvuje u stvaranju televizijskih i radio sadržaja (reklama, emisija) primenjujući moderna softverska rešenja, ali i na neposredniji način, kao kamerman ili ton majstor u studiju. Vrši video nadgledanje i elektronsko obezbeđenje prostora. Pruža tehničku podršku za štampana i elektronska izdanja medija.

Pored korisnika društvene mreže Fejsbuk, za najlepši maturski tablo Novog Sada glasaće i stručni žiri sastavljen od fotografa, grafičkih dizajnera, poznatih ličnosti i predstavnika medija.

Tri razreda sa najvećim ukupnim brojem bodova dobijaju vredne nagrade:

1. mesto: Ekskurzija za pobednički razred autobusom u Suboticu i na Palić sa ručkom i turom po gradu,
2. i 3. mesto: Druženje na “Štrandu” – svi učesnici dobijaju vaučer za dva pića po želji u kaficu “Bridge-bar Štrand”, koji mogu iskoristiti do kraja avgusta (31.08.).

Pošaljite nam vaš maturski tablo i osvojite vredne nagrade!