Početna Aktuelno Ovog vikenda na festivalu “Božićna čarolija”: Druženje sa Deda Mrazom, dečije takmičarske...

Ovog vikenda na festivalu “Božićna čarolija”: Druženje sa Deda Mrazom, dečije takmičarske igre, “Beogradski tribute Bijelo dugme” i još mnogo toga!

0

Udruženje The Best Events uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada organizuje festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 10. decembra 2021. do 10. januara 2022. godine, na platou ispred TC Promenada.

Tokom 30 festivalskih dana od 18.00h na “Raspevanoj jelci” nastupaće dečiji horovi koji pevaju božićne i novogodišnje pesme, a od 19.00h sledi muzički program i nastupi poznatih novosadskih muzičara i DJ-eva.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Program će upotpuniti atraktivne aktivacije za sve uzraste, a za naše najmlađe sugrađane, kolege iz Novosadsko vaspitno-obrazovnog kruga i tima JP Vojvodinašume pripremaju zanimljive kreativne i edukativne radionice.

Ovog vikenda, od petka do nedelje, pripremili smo bogat program za posetioce festivala.

U petak, 24. decembra, od 17.00 časova, naše mališane očekuje druženje sa Deda Mrazom, nakon čega sledi muzički program za koji će biti zaduženi DJ BALU i “Beogradski tribute Bijelo dugme”

Subota, 25. decembar, rezervisana je za naše najmlađe sugrađane i omiljene takmičarske igre od 16.00 časova – Egg & Spoon Race i Traženje jabuke u slami, dok će u nedelju, 26. decembra, saradnici JP Vojvodinašume voditi Edukativnu radionicu od 11.00h.

Partneri festivala su: Gradska uprava za privredu grada Novog Sada, TC Promenada, JP Vojvodinašume, Coca-Cola, Heineken sa brendom Zaječarsko, Orbit, San Creme keks kompanije Mondelez i VODA VODA Vodica.

Više informacija možete motražiti na zvaničnom sajtu Božićne čarolije: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2021/