Početna Crna hronika Bilans jučerašnje tuče: Četvoro uhapšenih, 11 krivičnih prijava, prijave i protiv vlasnika...

Bilans jučerašnje tuče: Četvoro uhapšenih, 11 krivičnih prijava, prijave i protiv vlasnika i konobara kafane

0

Pripadnici novosadske policije uhapsili su trojicu državljana Bosne i Hercegovine, D. K. (22), M. M. (23) i S. T. (23), kao i D. P. (21), sa područja Inđije, zbog sumnje da su učestvovali u tuči. Krivične prijave biće podnete protiv još jedanaest lica, osumnjičenih za ovo krivično delo.

Sumnja se da su svi oni, sinoć, u jednom ugostiteljskom objektu nedaleko od Temerinske pijace, učestvovali u tuči, u kojoj su tri lica zadobila teške, a četiri lake telesne povrede. Brzom reakcijom policije, svi učesnici u tuči su pronađeni i procesuirani.

Četvorici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Shodno Zakonu o javnom redu i miru, protiv vlasnika ugostiteljskog objekta biće podneta prekršajna prijava, zbog sumnje da je prodavao alkohol licima koja su pod očiglednim uticajem alkohola, kao i protiv dvojice konobara koji nisu obavestili policiju o narušavanju javnog reda i mira. Budući da je tuča izbila u vreme kada je zabranjen rad ugostiteljskih objekata, o ovom događaju obaveštene su komunalna milicija i sanitarna inspekcija, radi preduzimanja mera iz njihove nadležnosti.

Podsetimo, tuča je izbila sinoć oko 22 sata u kafani „Bećarac“ u Temerinskoj 20, a u njoj je povređeno pet muškaraca.

Detaljnije o tuči možete pročitati OVDE.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay