Početna Crna hronika Četiri sudara u Novom Sadu za manje od sat i po

Četiri sudara u Novom Sadu za manje od sat i po

0

U utorak je Hitna pomoć intervenisala zbog pet saobraćajnih nezgoda.

Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je šest osoba povređeno u ovim udesima.

Prva saobraćajna nezgoda se dogodila oko 10:40h u Kisaču, u Slovačkoj ulici kod broja 50. Tu je povređena žena stara 73 godine, koja je prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Hitna pomoć je potom intervenisala oko 11 časova, na uglu Vojvode Knićanina i Futoške ulice, kada je oborena biciklistkinja stara 52 godine. Ona je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezena u Urgentni centar.

Treća saobraćajna nezgoda se dogodila skoro u isto vreme, na uglu Lipovog gaja i Futoškog puta. U ovom sudaru dva vozila, povređen je muškarac star 56 godina, koji je prebačen u Klinički centar Vojvodine, kao i muškarac star 31 godinu koji nije prevezen u zdravstvenu ustanovu, ali mu je ostavljen uput u slučaju pojave simptoma.

Sudar se dogodio i sat kasnije na uglu Kornelija Stankovića i Rumenačke. Povređen je muškarac star 34 godine koji je zbrinut na licu mesta i ostavljen mu je uput da se, u slučaju potrebe, javi u Urgentni centar.

Peta saobraćajna nezgoda se dogodila oko 21 čas, na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Futoške ulice, kada je najverovatnije vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u semafor. U ovoj nezgodi je povređen muškarac star 82 godine, koji je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na dalje preglede.

Izvor: 021
Foto: Pixabay