Početna Crna hronika Dragomir Skendžić iz Novog Sada nestao u Turskoj

Dragomir Skendžić iz Novog Sada nestao u Turskoj

0

Dragomir Skendžić (31) iz Novog Sada nestao je u Turskoj i za njim trenutno traga tamošnja policija.

Prema informacijama koje su objavili članovi njegove porodice, visok je 186 centimetara, mršav, crne kose i zelenih očiju, sa sobom je imao dva kofera teget i crvene boje.

“Otputovao je u Tursku u Istanbul 4. avgusta, a poslednji put porodica je sa njim bila u kontaktu 1. septembra, kada je navodno krenuo za Antaliju i od kada se više ne javlja”, navodi sestra nestalog mladića.

Ona moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Dragomiru da pozovu porodicu na brojeve telefona: 061/306-37-44 i 060/353-38-18.

“On je otišao turistički, ali ima želju da ostane tamo da živi jer mu se Turska jako sviđa. Ne javlja se od 1. septembra kada smo se poslednji put čuli i otkada mu je telefon nedostupan. Tada mi je rekao da hoće da putuje za Antaliju. Međutim sinoć je njegov telefon bio dostupan, zvonio je, ali niko se ne javlja. Kontaktirali smo našu ambasadu i konzulat u Turskoj, oni su nas uputili na naše Ministarstvo spoljnih poslova u Beogradu koje je alarmiralo tursku policiju koja ga sada zvanično traži”, dodaje za Blic sestra nestalog Skendžića.

Kako navodi, na sve načine pokušavaju da pronađu Dragomira, pa i preko društvenih mreža, jer veruju da ga je možda neko negde video.

Izvor: 021, Blic
Foto: Pixabay