Početna Crna hronika Nastavljeno suđenje za tuču u restoranu i Urgentnom centru

Nastavljeno suđenje za tuču u restoranu i Urgentnom centru

0

U Osnovnom sudu u Novom Sadu nastavljeno je suđenje Ognjenu Stankoviću iz Novog Sada i Damjanu Puzoviću iz Prijepolja, okrivljenima za napad na službena lica u holu Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine početkom decembra prošle godine.

U nastavku dokaznog postupka saslušani su oštećeni policajci J. P. i M. D., koji su ostali pri ranije datim iskazima navodeći da su primetili da je okrivljeni Ognjen Stanković bio izboden, da se ponašao kao da je van sebe i da je sve vreme ponavljao da je izboden.

Svedoci V. V. i M. R. naveli su da su kritične večeri Ognjen Stanković i pevač Strahinja Mrđan izbodeni od strane nepoznatih lica, ali da oni nisu videli da se iko te večeri tukao.

Iako je zamenica Osnovnog javnog tužioca bila saglasna da se okrivljenima ukine pritvor i zameni za kućni pritvor, predsednica veća sudija Branka Popović bez obrazloženja odbila predlog odbrane i tužilaštva.

Iznošenje završnih reči zakazano je za 25. novembar tekuće godine.

Podsetimo, tuča u kojoj su dvojica mladića izbodena dogodila se 4. Decembra prošle godine ispred restorana “Prag” u Novom Sadu, a potom se nastavila kod TC “Promenada”, kao i u holu Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Autor: M. Ćirić
Foto: PIxabay