Početna Crna hronika Potvrđena optužnica protiv mladića koji je pretukao devojku na Podbari

Potvrđena optužnica protiv mladića koji je pretukao devojku na Podbari

0

Nakon gotovo šest meseci, u Osnovnom sudu u Novom Sadu potvrđena je optužnica protiv Đorđa Lackovića (24), koji je u martu ove godine mučio i pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22).

On će odgovarati za krivično delo nasilja u porodici, a zaprećena mu je kazna zatvora od dve do 10 godina, javlja Dnevnik.

Optuženi mladić će na suđenje biti izveden iz zatvorske ćelije, s obzirom na to da mu je vanpretresno veće Osnovnog suda prošlog četvrtka produžilo pritvor za još 60 dana. Nakon pravosnažnosti optužnice ne postoji ograničenje koliko okrivljeni može da bude u pritvoru, sve dok se postupak pravosnažno ne okonča. Dalji tok postupka se ne može predvideti, pre donošenja sudske odluke, rečeno je za Telegraf u Osnovnom sudu.

Optuženi je devojci naneo teške telesne povrede, rukama, nogama i drvenom motkom joj polomio rebra, nožem povredio lice i peglom pekao ruke.

Ona je bila prebačena na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, a kako je tada rečeno za 021.rs, konstatovani su joj višestruki prelomi rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Tom prilikom je optuženom po hitnom postupku izdata zabrana prilaska povređenoj devojci.

Pretučena devojka inače, u poslednje vreme dobija preteća pisma i poruke o čemu više možete pročitati OVDE.

Izvor: Dnevnik, 021
Foto: PIxabay