Početna Crna hronika Pretnje devojci koju je momak mučio i pretukao u stanu na Podbari

Pretnje devojci koju je momak mučio i pretukao u stanu na Podbari

0

Dvadesetdvogodišnja Ivana Filipović iz Banovog Polja kod Bogatića, koju je 12. marta u podstanarskom stanu u Novom Sadu, kako se sumnja, pretukao momak Đorđe Lacković (24), dobija preteća pisma i SMS poruke sa nepoznatog broja.

Policiji u Bogatiću otac devojke je prijavio preteća pisma, a ona SMS poruke.

“Novosti” navode da su devojku, iako veruje da će “autor” biti otkriven, pretnje uznemirile, kao i njenu porodicu koja iščekuje suđenje u novosadskom Osnovnom sudu gde se vodi postupak protiv Đorđa Lackovića zbog nasilja u porodici.

“Na našu kućnu adresu su krajem avgusta stigla dva pisma sa pretećim porukama. Prvo je došlo 24. ili 25. avgusta, a nekoliko dana kasnije i drugo. Otac ih je pročitao i, po onome što mi je ispričao, u njima se navodi da moja sestra treba da uzme novac i da u zamenu odustane od tužbe, ali i da pazi šta će ispričati na suđenju. Još piše da uzme novac do 1. septembra, inače će biti svašta. U potpisu pisma stoji Petar Petrović”, ispričao je brat pretučene devojke.

Prema njegovim rečima, ona je u večernjim satima dobijala SMS poruke sa upozorenjima da “pazi kuda ide i šta radi”.

Podsećamo da je devojka zbog višestrukih preloma rebara i probijanja plućne maramice osam dana provela u bolničkoj postelji. Osumnjičeni joj je rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

Izvor: Novosti, 021
Foto: Pexels