Početna Crna hronika Student novosadskog DIF-a tragično stradao u Čikagu

Student novosadskog DIF-a tragično stradao u Čikagu

0

hitna_pomoc_kola_021

Miloš Grujić (24) iz Petrovca na Mlavi tragično je izgubio život u ponedeljak 3. oktobra u naselju kraj Čikaga u SAD. Miloš je stradao nesrećnim slučajem kada su na njega pale vodovodne cevi sa kamiona pored kojeg je stajao.

On je radio kao vozač kompanije “Delta Currier group” i svojim kamionom došao je do odredišta u naselju Park Forest u blizini Čikaga, gde je trebalo da isporuči robu. Mladić je tokom istovara stajao pored svog vozila, dok je drugi radnik bio zadužen za prijem. Međutim, nekoliko cevi se otkačilo i palo na Miloša.

Hitna pomoć ga je brzo prevezla u bolnicu “St. Džejms”, ali je on preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja. Lokalne vlasti su odmah pokrenule istragu kako bi utvrdile kako je došlo do propusta u istovaru, navodi Čikago Santajms.

Grujić je bio student treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Novog Sada. Pre tri godine je otišao u SAD preko programa “Work and travel” i ostao tamo da živi i radi, a poslednja adresa boravka mu je bila u Sijetlu na Zapadnoj obali.

Kako smo saznali od njegovih bliskih prijatelja, uskoro je nameravao da se vrati u Novi Sad i nastavi školovanje. Porodica je obaveštena o tragičnom događaju.

Podsetimo, pre tačno tri godine, u Severnoj Dakoti poginuo je u saobraćajnoj nesreći Vladan Jovanović (24) iz Crvenke, teško je povređen Dušan Travica (27), a lakše Goran Šišarica (28), obojica iz Kule. Sva trojica su bili studenti novosadskih fakulteta i bili su takođe u SAD preko programa “Work and travel”.

Autor: 021.rs