Početna Crna hronika Zaleđeno stablo palo na krov putničkog automobila na Iriškom vencu, povređena žena

Zaleđeno stablo palo na krov putničkog automobila na Iriškom vencu, povređena žena

0

Jedna ženska osoba lakše je povređena prilikom pada zaleđenog stabla na krov putničkog automobila na Iriškom vencu. Kako navode u JP „Nacionalni park Fruška gora“, policija i čuvari Nacionalnog parka izvršili su uviđaj, sačinili zapisnik sa lica mesta, a povređenu ženu odvezla je Hitna pomoć dalje na zbrinjavanje.

Zabeleženo je i više materijalnih šteta na vozilima, a prijava zbog ugrožavanja bezbednosti biće podneta protiv svakog lica koje se bude našlo na putu kojim je zabranjeno kretanje, upozoravaju nadležni.

Usled vremenskih uslova, pre svega ledene kiše, koji su prouzrokovali mnogobrojne izvale stabala i poledicu na putu M-21 koji vodi preko Iriškog venca i Grebenskom putu koji vodi preko Fruške gore.

Uprkos apelima JP „Nacionalni park Fruška gora“ i mnogobrojnih medija, pojedinci su juče tokom kasnih popodnevnih časova i tokom večeri uklanjali (kidali) obaveštajne trake i sklanjali znake zabrane prolaska, te tako i sebe i druge doveli u opasnost rizikujući udes na putu.

Čuvarska služba JP „Nacionalni park Fruška gora“ je na terenu zajedno sa patrolama policije i obilazi i kontroliše teren.

Izvor: novisad.com
Foto: NP “Fruška gora” (Facebook)