Početna Gradske teme Apel gradonačelniku: Pomozite da Zbiljić ostane u Vojvodini

Apel gradonačelniku: Pomozite da Zbiljić ostane u Vojvodini

0

fk-vojvodina_660x330

Direktor Omladinske škole “Ilija Pantelić” Duško Grujić i sekretar stručnog štaba FK Vojvodina Dragomir Vukićević uputili su danas pismo gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću u kome apeluju da snagom svog autoriteta utiče na Dragoljuba Zbiljića da odustane od ostavke i ostane u klubu.

Zbiljić, koji je do prošle nedelje bio glavni sponzor i predsednik Poslovnog tima FK Vojvodina, podneo je ostavku na sve funkcije u klubu nakon što na sednici Skupštine nije prihvaćen predlog izmene i dopune Statuta kluba koji je podneo Upravni odbor.

U pismu se ističe da je Omladinska škola FK Vojvodina do dolaska Zbiljića u klub kao generalnog sponzora, sredinom jula 2016. godine, bila u ozbiljnim finansijskim problemima, a da se njegovim dolaskom i formiranjem Poslovnog tima “videla svetla budućnost kluba”.

“Molimo vas da snagom svog autoriteta utičete na predsednika Poslovnog tima Dragoljuba Zbiljića da ostane sa nama u klubu, da se zajedno borimo sa postojećim problemima, jer je to čovek kome mi zaposleni u klubu apsolutno verujemo”, navodi se u pismu.

Gradonačelniku Novog Sada upućena je i molba da u svom kabinetu organizuje sastanak kome bi prisustvovali direktor FK Vojvodina, direktor Omladinske škole “Ilija Pantelić”, predsednik Skupštine kluba, sekretar stručnog štaba, predstavnik Radne zajednice, predstavnik Upravnog odbora u ostavci i predsednik Poslovnog tima Dragoljub Zbiljić.

Autor: Tanjug
Foto: fkvojvodina.rs