Početna Gradske teme Bez vode ulice u Novom Sadu, Ledincima, Sremskoj Kamenici i Popovici

Bez vode ulice u Novom Sadu, Ledincima, Sremskoj Kamenici i Popovici

0

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, kao i onih koji se tiču sanacije havarija na istoj, pojedine ulice u Novom Sadu, Ledincima, Sremskoj Kamenici i Popovici privremeno neće imati vode.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 15 sati biti ulice Dr Sime Miloševića, dr Ilije Đuričića, Bulevar cara Lazara (br. 1, 3 i 5), Fruškogorska (od Bulevara cara Lazara do Jirečekove – neparna strana) i Veljka Petrovića (od br. 2 do br. 10) u Novom Sadu.

Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti deo Ulice Heroja Pinkija (od Ulice Sime Matavulja do Ulice Laze Lazarevića), kao i deo Ulice Milenka Grčića (br. 1–15) u gradu.

Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti celo naselje Ledinci i donji deo naselja Sremska Kamenica. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti celo naselje Popovica.

Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, javljaju iz JKP Vodovod i kanalizacija.

Izvor: Dnevnik.rs
Foto: Pixabay