Početna Gradske teme Današnji “Heroj dana” je Zoran Keleman

Današnji “Heroj dana” je Zoran Keleman

0

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Današnji “Heroj dana” je Zoran Keleman, koji je, u trenutnoj situaciji borbe protiv virusa korona, pokrenuo dirljivu inicijativu da, o svom sopstvenom trošku svakodnevno donira obroke za 15 ekipa medicinskih radnika iz Službe kućnog lečenja i nege Doma zdravlja “Novi Sad”.

Zoran je vlasnik preduzeća “Nova oprema” d.o.o. iz Novog Sada koje se bavi uvozom, prodajom i servisiranjem komunalnih mašina i rezervnih delova renomiranih evropskih proizvođača a obroke koje donira poručuje iz restorana “Šampanjac” za one koju su svakodnevno na terenu tokom pandemje virusa korona.

– Lično smatram da je velika odgovornost na zdravstvenim radnicima koji su svakodnevno na terenu u ovim teškim vremenima. Sada, kada se ceo svet susreće sa opakim virusom, “Nova oprema”, kao društveno-odgovorna kompanija, odlučila je da jednim delom olakša ove teške dane medicinskom osoblju koje obilazi ležeće pacijente na teritoriji grada Novog Sada i prigradskih naselja. Sa jasnom porukom da i u ovim teškim danima neko misli na njih – rekao je Zoran za naš portal i poručuje građanima da se pridržavaju propisanih mera zaštite i ostanu kod kuće.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su: Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV, Dunav TV i RTV Pančevo.

Sponzor akcije je AMS osiguranje. 

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva