Početna Gradske teme Današnji “Heroji dana” su vlasnici pekare “Sajam” i njihovi zaposleni

Današnji “Heroji dana” su vlasnici pekare “Sajam” i njihovi zaposleni

0

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Današnji “Heroji dana” su vlasnici pekare “Sajam”, Ljušaj Redžepi i njegova supruga, kao i njihovi radnici. Naime, u ulici Novosadskog sajma 10, u ulazu 6, 8 i 10 N, živi velik broj starijih građana kojima je zabrana kretanja u velikoj meri otežala živote, a zbog čega su vlasnici ove pekare organizovali besplatnu dostavu hleba svim penzionerima u ta tri ulaza, sve dok zabrana kretanja bude trajala. Pekara “Sajam” je jedno od obeležja ovog kraja grada, sa uvek svežim hlebom i pecivom, nasmejanim i uslužnim zaposlenima. Ova pekara je nezaobilazni deo čitavog Sajmišta, zbog čega su njeni vlasnici i zaposleni naši “Heroji dana”.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV, Dunav TV i RTV Pančevo.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva