Početna Gradske teme Festival “Božićna čarolija” – Zimska kreativna radionica za decu i “Traženje jabuke...

Festival “Božićna čarolija” – Zimska kreativna radionica za decu i “Traženje jabuke u slami” u nedelju ispred Promenade

0

Udruženje “The Best Events” uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications organizuje zimski festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 25.11.2022. do 10.1.2023. na platou ispred TC Promenada u Novom Sadu.

Svojim raznovrsnim programom festival će upotpuniti prazničnu atmosferu u kojoj podjednako uživaju naši sugrađani i svi drugi posetioci festivala.

Svako veče od 18.00 časova na “Raspevanoj jelci” nastupaće dečiji horovi koji pevaju božićne i novogodišnje pesme, a od 19.00 na bini slede koncerti popularnih novosadskih bendova.

Predstojeći vikend “Božićna čarolija” posvećuje svojim najmlađim posetiocima i njihovim omiljenim aktivacijama!

Kako smo se već odavno usaglasili, kreativne radionice i aktivacije za decu – oduvek su omiljeni segment svakog festivala. Tim povodom odlučili smo da u nedelju, 04.12. obradujemo roditelje i mališane. Na bini, ispred glavnog ulaza TC Promenada biće organizovana “Zimska kreativna radionica” za decu uzrasta od 3 do 10 godina. Pozivamo vas da nam se pridružite i dobro zabavite uz oslikavanje zimskih motiva, ukrasa i ostalih simbola koji najavljuju dolazak praznika.

Ali to nije sve!

U 18.00h sledi i aktivacija “Traženje jabuke u slami”, koja će se održati u naštem zimskom kutku, na platou ispred TC Promenada. Najbrže i najspretnije takmičare očekuju paketići sa omiljenim poslasticama “Božićne čarolije”. Čekamo vas…

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci mogu da kupe raznorazne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavno deo zimskog festivala.

“Zimski kutak”, igraonica u slami i vožnja na ringišpilu obradovaće sve mališane.

Više detalja o programu festivala potražite na sledećem linku: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2022/

Prijatelji festivala su kompanije Coca-Cola Srbija, Heineken Srbija, Generali osiguranje Srbija i Grad Novi Sad.