Početna Gradske teme Humanitarni koncert “Vatrogasci i prijatelji za Natašin korak” 8. oktobra u Petrovaradinu

Humanitarni koncert “Vatrogasci i prijatelji za Natašin korak” 8. oktobra u Petrovaradinu

0

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Petrovaradin”, uz pomoć prijatelja i sugrađana, organizovaće u nedelju, 8. oktobra, humanitarni rok koncert namenjen prikupljanju sredstava za lečenje Nataše Minić.

“Nataša je naša drugarica, ćerka našeg prijatelja, takođe dobrovoljnog vatrogasca, jedna dobra i nasmejana devojčica koja obožava životinje. Od rođenja je na raznim terapijama i lečenjima. Sada joj predstoji još jedna u nizu operacija koja bi trebalo da je približi konačnom cilju da se samostalno kreće. Kako bi savladali još jednu prepreku koja ih deli od konačnog cilja, Natašini roditelji, i sami izuzetno humani ljudi, trebaju našu pomoć”, navode organizatori, dodajući da je to bio povod da organizuju nedeljno porodično druženje, a nakon toga i humanitarni koncert na terenu FK Petrovaradin.

U nedelju, 8. oktobra, će od 17.00 do 20.00 časova biti organizovano porodično druženje uz animatore, crtanje po licu i slatkiše. Najmlađi članovi našeg udruženja izvešće ovom prilikom pokaznu vatrogasnu vežbu, a posetioci će i sami imati mogućnost da se oprobaju u ulozi malih vatrogasaca. Posle druženja u 20.00 časova počinje prava rok žurka na otvorenom. Najavljeno je učešće tri lokalna rok benda koji obećavaju dobru svirku. U 20.00 časova sviraju “Đarma i metkovi”, u 21.00 čas “Tekstura zvuka”, dok je od 22.00 sata na programu “Skeč”.

Cena ulaznice je 200 dinara, a sav prihod od prodaje ulaznica, hrane i pića namenjen je Natašinom lečenju.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati organizatore na mejl dvdpetrovaradin@gmail.com ili putem telefona 060/64-34-737 (Ivana).

Foto: Promo