Početna Gradske teme Menja se trasa na linijama 3, 7a, 7b, 18a, 18b i 13

Menja se trasa na linijama 3, 7a, 7b, 18a, 18b i 13

0

U skladu sa rešenjem gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno se menjaju trase autobuskih linija broj 3, 7a, 7b, 18a, 18b i 13 – zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u ulici Kornelija Stankovića u novom sadu.

Kako se navodi u saopštenju JGSP “Novi Sad”, autobusi na pomenutim linijama saobraćaće od 1. do 15. avgusta na sledeći način:

Linija broj 3 (oba smera)

Raskrsnica Rumenačke i ulice Kornelija Stankovića – Rumenačka ulica – Rumenački put – Avijatičarska – okretnica linije broj 5.

Linije broj 7a i 7b

Kružni tok u raskrsnici Bulevara Evrope i ulice Kornelija Stankovića – Bulevar Evrope – Hadži Ruvimova ulica – ulica Braće Popović – Rumenačka ulica – Bulevar Jaše Tomića – redovna trasa.

Linije broj 18a i 18b

Kružni tok u raskrsnici Bulevara Evrope i ulice Kornelija Stankovića – Bulevar Evrope – Hadži Ruvimova ulica – ulica Braće Popović – Bulevar Kralja Petra I – redovna trasa.

Linija broj 13 (oba smera)

Linija će saobraćati do i od kružnog toka u raskrsnici Bulevara evrope i ulice Kornelija Stankovića, a kao polazno stajalište za smer od Detelinare autobusi će koristiti autobusko stajalište na Bulevaru Evrope (zona kružnog toka).

Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća stajališta drugih linija, napominju iz JGSP “Novi Sad”.

Izvor: mojnovisad.com