Početna Gradske teme Mlekomat premešten sa Riblje na Futošku pijacu, uskoro na još nekoliko lokacija

Mlekomat premešten sa Riblje na Futošku pijacu, uskoro na još nekoliko lokacija

0

Prvi savremeni automat za kupovinu svežeg mleka prekjuče je sa Riblje pijace premešten na Futošku, zbog zainteresovanih kupaca kojima u ovom trenutku više odgovara da se nalazi na tom mestu. Naši sugrađani u svakom trenutku mogu da uzmu sveže mleko, budući da se menja na dnevnom nivou.

“Mi slušamo svoje kupce, pa smo uslišili i njihove molbe da prebacimo mlekomate sa Riblje na Futošku pijacu”, potvrdio je u ime mlekare “Karpe diem” Radovan Tomić. “Radimo intenzivno na tome da jedan mlekomat ponovo bude na Ribljoj pijaci, tako da niko ne bude uskraćen. Još jedan naš mlekomat radi i na Limanskoj pijaci, a Novosađani u narednoj godini mogu da očekuju još nekoliko lokacija u gradu.”

On navodi da je trenutno u ponudi kravlje mleko koje košta 150 dinara po litru, dok će kozje biti dostupno krajem januara, po ceni od 200 dinara po litru, te da i dalje postoji aparat za flaše koje se mogu nabaviti po ceni od 20 dinara, iako je preporuka mlekare “Karpe diem” da građani koriste svoju staklenu ambalažu.

Izvor: Dnevnik.rs/A. Čegar
Foto: Pexels