Početna Gradske teme Novi one man show Nikole Radojlovića “Produžena neprijatnost“ u Dekadenciji!

Novi one man show Nikole Radojlovića “Produžena neprijatnost“ u Dekadenciji!

0

Uzbudljiva vest za sve ljubitelje stand-up komedije stiže direktno iz srca grada! Dekadencija (Grčkoškolska 5), novo mesto za izlaske koje će osvojiti vaša srca svojom originalnošću i neobičnim šarmom, otvara svoja vrata za nezaboravne večeri smeha!

Rezervišite ovaj datum, sreda, 22. maj, u i pripremite se za uvek rado viđenog pred novosadskom publikom, Nikolu Radojlovića i njegov sjajan one man show “Produžena neprijatnost“. Sa svojim beskompromisnim humorom, Nikola će vas nasmejati do suza dok se prepustite smehu pod zvezdanim nebom.

Veče otvara Vuk Vujačić.

Ako ste voleli Nikolin show “Mala neprijatnost“ ovaj nastavak će vas sigurni smo produženo nasmejati.

Pitate se kako je nastala Produžena neprijatnost? Evo kako je to bilo:

Nikolu je jedne letnje večeri oteo jež sa pocepanim kratkim pantalonama i emotivno ga ucenio da napiše novu predstavu, pošto je, kako je rekao, staru već slušao. A Nikola, kakav je, slab na glodare manijake i uz to radoholičar, krenuo je odmah da zapisuje nove fore na kori drveta. Zato su prvih dvadeset minuta uglavnom šumske fore pa publika bude malo u veverici. Ako ste uživali u Nikolinoj prethodnoj predstavi sličnog naziva, onda ste potpuno nespremni za ovaj novi crnohumorni spektakl. Ko kaže da je Nikola ovoga puta preterao, taj nije jež i neka porazmisli o dostojanstvu! Život na ovoj planeti od korone na ovamo jedna je produžena neprijatnost, tako da će vam posle moderne svakodnevnice Nikoline crne fore leći kao Aleksandra Prijović posle Desingerice.

Ako ste ljubitelj Nikolinog humora, uživaćete u novim crnim forama, a isto će se desiti i ako niste ljubitelj, tako da ste osuđeni na dobar provod!

Ulaznice su prodaji u OGRANIČENOM broju za ovo produženo smešno veče i možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online: OVDE.

*Sve kupljene ulaznice za sredu, 17. april, u London pab-u važe i za novi datum, sreda, 22. maj, u Dekadenciji.

Zato rezervišite svoje mesto već danas i pripremite se za veče koje će vas nasmejati do suza, samo u Dekadenciji!

Adresa: Grčkoškolska 5, Novi Sad

Broj telefona za informacije je dostupan od 11h do 16h: +381 60 30 28 041

Vrata otvaramo u 19h, program počinje u 20h.

Izvor: NS Hronika.rs
Foto: Promo