Početna Gradske teme Obaveštenje o izmeni režima saobraćaja

Obaveštenje o izmeni režima saobraćaja

0

Određena je privremena zabrana saobraćaja u Gundulićevoj ulici, od Ulice Koče Kolarova do Ulice Save Vukovića, zbog izvođenja radova na izgradnji vrelovoda i vrelovodnog priklјučka. Za vreme izvođenja radova dolazi do izmene trasa autobuskih linija i to:

Linija 11A: iz Kosovske ulice desno, na Trg Save Vukosavlјeva, levo u Ulicu Filipa Višnjića do Ulice Venizelosove, levo u Ulicu Venizelosovu, desno u Temerinsku, iz Temerinske levo u Partizansku, levo u Kisačku, zatim desno na Bulevar Jaše Tomića i dalјe nastavlјa redovnom trasom kretanje. Na izmenjenom delu trase autobusi koriste privremeno stajalište na Trgu Save Vukosavlјeva i postojeće stajalište u Kisačkoj ulici, nakon skretanja iz Partizanke ulice.

Linija 11B: iz Ulice Jovana Cvijića levo u Temerinsku, zatim desno u Venizelosovu, desno u Filipa Višnjića, levo u Marka Milјanova i dalјe nastavlјa redovnom trasom kretanje. Na izmenjenom delu trase autobusi koriste postojeća stajališta drugih linija, kao i privremena stajališta u Ulici Filipa Višnjića i Ulici Marka Milјanova.

Privremena izmena režima saobraćaja počinje sutra i važi do srede, 31. maja 2023. godine.

Izvor: NoviSad.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay