Početna Gradske teme Počelo asfaltiranje delova Alibegovca

Počelo asfaltiranje delova Alibegovca

0

JKP “Put“ juče je započelo asfaltiranje ulice Alibegovac u Petrovaradinu, u ukupnoj dužini od 1,6 kilometara.

Asfaltiraju se dva kraka: jedan od oko 600 metara, u kom su pripremni radovi izvedeni prethodnih dana i drugi od jednog kilometra u kom još uvek traju pripremni radovi, a asfaltiranje će početi odmah po njihovom završetku.

Računajući Alibegovac, 16 ulica na teritoriji Petrovaradina dobilo je nov asfalt ovog proleća.

U martu i aprilu asfaltirano je 15 ulica: Vezirac, Breza, Bukovački do, Ivana Šanteka, Okrugićeva, Vladimira Gortana, Vere Miščević, Mira, Kameničke širine i Karagača, Viktora Novaka, Božidara Adžije – deo, Tunislava Paunovića, Vezirac iBukovački put.

Pored radova na Alibegovcu, u toku je popravka kolovoza na više lokacija u gradu – u Hajduk Veljkovoj i Maksima Gorkog, kao i u ulici Jovana Obrenovića, gde se uređuju i bankine. U Puškinovoj ulici se raskopane površine dovode u tehnički ispravno stanje, a u ulici Đorđa Nikšića Johana na Novom naselju u toku je popravka pešačkih staza.

Takođe, u Vojvode Bojovića, na Sentandrejskom putu, u Proleterskoj, Bačkoj i Jovana Hranilovića farbaju se pešački prelazi, a u ulici Save Vukosavljevića i na raskrsnicama Bulevara Oslobođenja i Bulevara Cara Lazara i Kornelija Stankovića i Janka Čmelika izvedeni su radovi na održavanju saobraćajne signalizacije.

Izvor: Dnevnik.rs
Foto: JKP “Put” Novi Sad