Početna Gradske teme Počinju radovi druge faze na Bulevaru kralja Petra I

Počinju radovi druge faze na Bulevaru kralja Petra I

0

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u petak, 27. avgusta, počinje drugu fazu radova na Bulevaru kralja Petra I, u delu od Ulice braće Jovandić do Ulice Kraljevića Marka.

Za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka uz neparnu stranu dela Bulevara kralja Petra I, od Ulice braće Jovandić do Ulice Kraljevića Marka, a kompletan saobraćaj se preusmerava u drugu kolovoznu traku u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h. Planirani rok završetka radova je 20. oktobar 2021. godine.

Prva faza radova na delu Bulevara kralja Petra I, od Bulevara oslobođenja do Ulice braće Jovandić je i dalje u toku tako da se izmenjeni režima saobraćaja dodaje izmena u okviru druge faze radova.

Od ponedeljaka, 30. avgusta, Toplana počinje i treću fazu radova koja podrazumeva zabranu saobraćaja na raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Ulice braće Jovandić, s tim da Ulica braće Jovandić postaje slepa ulica iz smera ulica Dimitrija Avramovića i Kraljevića Marka prema Bulevaru kralja Petra I. Planirani rok za završetka radova treće faze rekonstukcije je 10. septembar 2021. godine.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay