Početna Gradske teme Postavljaju se asfaltni slojevi na Bulevaru cara Lazara

Postavljaju se asfaltni slojevi na Bulevaru cara Lazara

0

Intenzivno odmiču radovi na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice.

Na Bulevaru cara Lazara, na deonici od TC “Promenada” prema kružnom toku, počeli su radovi na postavljanju asfaltnih slojeva. Trenutno se izvode radovi na izradi drugog sloja BNS (bitumiziranog nosećeg sloja), nakon čega će se pristupiti postavljanju završnog, habajućeg sloja na kolovozu.

U ovoj fazi radova već su vidljive konture buduće kružne raskrsnice, na kojoj se trenutno postavljaju betonski ivičnjaci.

U Fruškogorskoj ulici, prema kružnom toku, u toku su radovi na izradi drobljenog kamenog agregata na kolovozu. U gradilišnoj zoni izvode se i radovi na kanalizacionoj mreži, a u okviru projekta “Čista Srbija”.

Izmena režima saobraćaja na ovoj lokaciji i dalje je na snazi. Zatvorena je kolovozna traka na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, u smeru ka keju, od TC “Promenada” do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

Apelujemo na građane da imaju strpljenja i svoju vožnju prilagode uslovima odvijanja saobraćaja u zoni izvođenja radova.

Izvor: NoviSad.rs
Foto: NoviSad.rs