Početna Gradske teme Predavanje nutricioniste u subotu na Slanoj bari

Predavanje nutricioniste u subotu na Slanoj bari

0

???????????????????

Predavanje nutricioniste na temu “Pravilna ishrana dece” u organizaciji grupe “Mame Novosađanke” održaće se u subotu, 26. septembra u vrtiću “Mala škola” na Slanoj bari.

Predavanje je namenjeno svim zainteresovanim roditeljima koji imaju decu stariju od dve godine, besplatno je i biće praćeno keteringom. Predavanje će držati nutricionisktinja dr Daniela Švarc, a na predavanju će se govoriti o pravilnom kombinovanju namirnica, obaveznim namirnicama za decu, mlečnim proizvodima, grickalicama i načinima da dete probirača privolite i na drugu hranu.

Zbog ograničenog broja mesta, prijave su obavezne i rezervišu se putem fesjbuk grupe ili mejlom sa osnovnim podacima na: mamenovosadjanke@gmail.com.

Na ideju o ovom predavanju došli smo zbog činjenice da su roditelji danas izbombardovani različitim informacijama i često ne znaju kako da formiraju pravilan jelovnik za svoju decu. Informacije neretko traže na neadekvatnim mestima, od nedovoljno edukovanih lica. Stoga smo rešile da im damo priliku da čuju stručnjaka za ishranu i da mu postave pitanja koja žele“, poručuju članice “Mame Novosađanki” i dodaju da će ovo biti prvo u nizu predavanja o ishrani.

Predavanje počinje u 16 časova, a vrtić “Mala škola” nalazi se u Nizijskoj 2.
Grupa “Mame Novosađanke” ima oko 5.700 članica i do sada je organizovala druženja majki sa decom, edukativne radionice na razne teme, Mamin bazar, kao i nekoliko humanitarnih akcija.

Autor: NsHronika.rs