Početna Gradske teme Privode se kraju radovi na popravci kolovoza

Privode se kraju radovi na popravci kolovoza

0

Radovi na popravci kolovoza, planirani kroz redovno održavanje za ovu godinu, privode se kraju i biće završeni u prvoj polovini decembra.

Ulica Petefi Šandora, koja je sanirana u kompletnoj dužini od dva kilometra, od Šumske do Jožef Atile, puštena je u redovan saobraćaj, a preostalo je da se izvrši obeležavanje horizontalne signalizacije, kao i postavljanje usporivača brzine, ali zbog ovih radova neće doći do obustave saobraćaja.

U Ulici Radomira Raše Radujkova, na kolovoznoj traci u smeru od Bulevara Evrope ka Bulevaru Slobodana Jovanovića, završavaju se radovi na asfaltiranju i sutra će biti obeležena saobraćajna signalizacija, nakon čega će biti uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja.

Juče su počeli radovi u Ulici Tone Hadžića, a završetak je planiran u subotu, 3. decembra.

U završnoj fazi su radovi na asfaltiranju poslednje deonice Puta doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od Novosadske ulice do pred kružni tok, i od večeras će ova saobraćajnica biti otvorena za saobraćaj. Radovi na obeležavanju saobraćajne signalizacije obavljaće se pod saobraćajem pa se apeluje na vozače da povećaju opreznost.

Radovi na asfaltiranju kolovoza u Ulici Marka Oreškovića biće završeni u sredu, dok će se dan kasnije izvršiti obeležavanje horizontalne signalizacije i uspostaviće se redovan saobraćaj.

Izvor: novisad.com
Foto: Grad Novi Sad