Početna Party Time Goblini otvaraju decembar u Hali 2 Novosadskog sajma

Goblini otvaraju decembar u Hali 2 Novosadskog sajma

0

Za samo četiri dana, u subotu 3. decembra Halom 2 Novosadskog sajma odjekivaće hitovi poznatog pank rok benda – Goblini koji će zasigurno još jednom napraviti nezaboravan koncert u Novom Sadu.

Tačno od 21 sat započeće audio-vizuelni spektakl koji je sastav pripremio za priliku. Na samom izmaku godine, publika će imati priliku da sluša velike rokenrol hitove uvek autentičnih i atraktivnih Goblina.

Bend koji svojom sirovom energijom melje sve pred sobom, još jednom će publiku podsetiti na svoje najbolje istinite priče, kao što su „Anja”, „Magnovenje”, „Ima nas”, „Daleki put”, „Jagode”, „Cipjonka”, „Voz” i druge, i po ko zna koji put pokazati koliko je pank zapravo i dalje živ u jednoj od kolevki panka bivše Jugoslavije odnosno Novom Sadu.

Goblini su nastali 1992. godine u Šapcu, a tokom devedesetih su se pozicionirali kao jedan od najvažnijih pank-rok bendova u regionu. Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović. U karijeri su objavili šest studijskih albuma i odsvirali više od 350 koncerata.

Ove godine proslavljaju 30 godina postojanja te će Novosađanima i Novosađankama prirediti nezaboravno veče.

Ulaznice, svi zainteresovani, mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima kao i putem njihovog sajta.

Odmah nakon Goblina, publiku u Hali 2 čeka poznati hip-hop duo iz Osijeka – Krankšvester koji će nastupiti 10. decembra. Članovi sastava Krankšveser su 3ki Stil (Davor Miletić) i Sett (Hrvoje Marjanović) na muzičkoj sceni kao duo su više od deset godina. Zbog svojih satiričnih, ironičnih, duhovitih tekstova i jedinsvenog izraza su brzo postali miljenici čitavog regiona. Gaber, Ćerka, Slava, Pošalji Sliku, Šta ti znaš o meni su samo neke od pesama koje su postale regionalni hitovi i koje će novosadska publika imati priliku da čuje u Hali 2 Novosadskog sajma, mestu prepoznatljivom po odličnim koncertima velikih imena.

Od kako je počela sa radom, Hala 2 ugostila je brojna muzička imena, koncerte, perfomanse i druge kulturne programe, te tako doprinela podizanju kapaciteta kulturne scene grada, baš u godini kada je Novi Sad Evropska prestonica kulture.

Sve informacije mogu se pronaći putem Fejsbuk i Instagram stranice Hale 2.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo