Početna Gradske teme Radovi “Toplane” menjaju režim saobraćaja

Radovi “Toplane” menjaju režim saobraćaja

0

Javno komunalno preduzeće “Novosadska toplana“ Novi Sad u ponedeljak, 19. oktobra 2020. godine, počinje radove na izgradnji vrelovoda i vrelovodnih priključaka na Bulevaru Evrope i u Ulici Laze Nančića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Za vreme izvođenja radova privremeno se zabranjuje saobraćaj u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Laze Nančića, uz ukidanje desne saobraćajne trake na Bulevaru Evrope u zoni izvođenja radova.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 30. novembra 2020. godine, a navedeni radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.

“Novosadska toplana“ u ponedeljak, 19. oktobra 2020. godine, počinje radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Svetojovanskoj ulici broj 3.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u Svetojovanskoj ulici.

Za vreme izvođenja radova, Svetojovanska ulica postaje „slepa“ iz oba smera u zoni radova.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 2. novembra 2020. godine, a navedeni radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.

Mole se građani da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Izvor: NSU
Foto: Pixabay