Početna Gradske teme Radovi u novosadskom Dino parku gotovi do 15. aprila – dva dana...

Radovi u novosadskom Dino parku gotovi do 15. aprila – dva dana kasnije svečano otvaranje

0

Dino Park Novi Sad (1)

Dino park počeće da prima posetioce 17. aprila, potvrdio je za “021” direktor “Gradskog zelenila” Aleksandar Bogdanović i naglasio da će svi radovi biti gotovi do 15. aprila.

Zamislili smo da otvaranje ne bude političkog karaktera, sa presecanjem vrpce i govorima, već da pozovemo decu iz novosadskih škola i vrtića, dovedemo možda neki hor ili organizujemo neku predstavu i svima obezbedimo besplatnu tu prvu posetu Dino parku – rekao je Bogdanović i dodao da već 19. i 20. aprila imaju zakazane ekskurzije škola iz Bjeljine.

Trenutno se grade prateći objekati, ugostiteljski objekati, toaleti, blagajna, suvenirnica, muzej dinosaurusa, adrenalin park, bioskop na otvorenom, pozorišne bine i drugo.

Dino Park Novi Sad (2)

Edukativno-zabavni park ispuniće 24. najpoznatije replike dinosaurusa iz ere mezozoika, kao i nekoliko manjih replika koje su Novosađani imali prilike da vide pre par meseci u Dunavskom parku.

Subotom i nedeljom biće organizovani dodatni programi, predstave, horovi, radionice, i sve to sa stručnim vaspitačima, pedagozima i vodičima.

Podsetimo, trenutno se očekuje odluka gradskog veća o visini cene ulaznica, ali iz “Zelenila” poručuju da one ne bi trebalo da iznose više od 250 dinara.

Autor: 021.rs
Foto: Dino park / Facebook