Početna Gradske teme Treći Sajam automobilčića u subotu na Trgu slobode

Treći Sajam automobilčića u subotu na Trgu slobode

0

Treći po redu Sajam automobilčića biće upriličen u subotu, 27. juna na Trgu slobode u Novom Sadu. Sajam će se održati u periodu od 17 do 20 časova.

Organizator manifestacije je Savez vozača Novog Sada, a u saradnji sa Savezom vozača Vojvodine i uz podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada i Gradske uprave za saobraćaj.

Manifestacija je sajamsko-festivalskog karaktera, sa bogatim programom koji ce činiti izložbeni štandovi izlagača, kao i drugi edukativni i zabavni sadržaj.

Na Trgu slobode u Novom Sadu, posetiocima će se predstaviti kolekcionari sa preko 15.000 eksponata, a za najmlađe posetioce biće organizovane likovne radionice, ankete o bezbednosti u saobraćaju, nagradne igre, kao i kvalitetan muzički program uz podršku kluba “Ignite”.

Na ovogodišnjem Sajmu automobilčića učešće je potvrdilo preko 20 kolekcionara iz regiona, a na sajmu će se takođe predstaviti i Auto škola Alunno, MC Brothers Novi Sad, JKP “Parking servis“, JKP “Put“, JKP “Čistoća“, JKP “Vodovod“, As Tours, Auto servis AS Kisač, Uprava saobraćajne policije i Dobrovoljno vatrogasno društvo Budisava.

Više informacija o događaju mogu se pronaći na Fejsbuk stranici manifestacije.

Izvor: nsuzivo
Foto: Pixabay